Jump to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi.

theFMU | Türkiye'nin Football Manager Platformu

Ana ekranınızda, anlık bildirimler, bildirim simgeleri ve daha fazlasını içeren tam ekran bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS'a yüklemek için
  1. Safari'de Paylaş şimgesine tıkla
  2. Menüde kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle seçeneğine dokun.
Bu uygulamayı Android'e yüklemek için
  1. Tarayıcının sağ üst köşesindeki üç noktalı menüye (⋮) dokun.
  2. Ana ekrana ekle veya Uygulamayı yükle seçeneğine dokun.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onayla.

Galatasaray 2. Sezon - Finans Kontrolü ile Hayale Devam

Öne Çıkan Yanıtlar

Transferde 15 tane rastgele isim ile anlaşmışız. Üstüne hazırlık döneminde dostluk turnuvası düzenleyip ilk maçtan havlu atmışız.

❝ Futbolun mezarlığı… favorilerle dolu. ❞

— Renato Paiva

• Yanıt 58
  • Görüntülenme 1,6k
  • Oluşturulma
  • Son Yanıt

Bu Konudaki En İyi Üyeler

En Popüler Gönderiler

Gönderilen Resimler

• Konu Sahibi
2 dakika önce, abikotusunuz dedi ki:

Transferde 15 tane rastgele isim ile anlaşmışız. Üstüne hazırlık döneminde dostluk turnuvası düzenleyip ilk maçtan havlu atmışız.

Ceballos a da no name demezsin be karşim 😂😅

The İmpossible Dream, Made Possible

Sir Alex Ferguson...

• Başkan

Tüm takımı birden değiştirmişiz. Bu kadar değişim yapmamıza ve ilk seneden bu kadar değişiklik yapmamıza gerek var mıydı emin değilim. Transfer penceresinde kimler geldi, kimler gitti ve ne kadar ödediğimizi de görürsek iyi olur. Buna ek olarak resim yükleme konusuna bakabilirsen çok iyi olur. Sunucu yerine doğrudan resim yükleme sitesine yüklemen daha hayırlı olacaktır.

6d538d11ecfced46f459ee300b5e80ec_fmubeya

Football Manager Türkiye Topluluğu

A takima faydasi olmayan bircok oyuncu almisiz. Takima da ilerde faydasi olmayacak kiralık hamleler yapmisiz. Bulduğumuz almanlar cakma almanci anladigim kadariyla

Grselden_Kar_ve_imek_Efektli_Video-ezgif.com-crop.gif

• Konu Sahibi
13 saat önce, Burak dedi ki:

Kanatsiz taktik Sane'yi yazik edecek gibi

12 saat önce, wladcas dedi ki:

Kim kaç paraya geldi görme şansımız varsa sevinirim, kiralıkların aylık ödemeleri ile birlikte.

10 saat önce, Sinyor Selim dedi ki:

Tüm takımı birden değiştirmişiz. Bu kadar değişim yapmamıza ve ilk seneden bu kadar değişiklik yapmamıza gerek var mıydı emin değilim. Transfer penceresinde kimler geldi, kimler gitti ve ne kadar ödediğimizi de görürsek iyi olur. Buna ek olarak resim yükleme konusuna bakabilirsen çok iyi olur. Sunucu yerine doğrudan resim yükleme sitesine yüklemen daha hayırlı olacaktır.

4 saat önce, hardworkingo dedi ki:

A takima faydasi olmayan bircok oyuncu almisiz. Takima da ilerde faydasi olmayacak kiralık hamleler yapmisiz. Bulduğumuz almanlar cakma almanci anladigim kadariyla

Transfer dönemi bitmediği için hala hamle alanım var. Transfer dönemi bittiğinde detayları paylaşırım. (Toplu cevap)

Transfer dönemindeki bu sezonluk hedefim rotasyonu kuvvetli bir takım yaratmak. Bazı oyuncularımızı Niğde Anadolu'ya verince kadro olarak daraldık bu hamleler kritikti. (Buda toplu cevap)

Resim meselesinde tavsiyene uyucam @Sinyor Selim

Sane'yı kısmen 10 oynatmayı düşünüyorum. Hazırlık maçlarında resimdeki taktikle gitmiştim. 2. Bi taktik üzerinde düşünüyorum. Mevcut taktik sorun başlatırsa ona geçerim. @Burak

Sir Alex Ferguson...

• Konu Sahibi
13 saat önce, abikotusunuz dedi ki:

Transfer döneminin tek artı yanı.

E oradan aferin kapmışız 😂😅

Sir Alex Ferguson...

Transferde yaptığımız gençleşme hamlelerinin bize olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Göztepe maçında da bunun sinyallerini almışız.

• Konu Sahibi
1 saat önce, abikotusunuz dedi ki:

15 oyuncu transfer edip kadro olarak nasıl daraldık ve nasıl halen hamle alanımız var anlamadım.

17660710575747196711668478670483.png

Şöyle bir kadroyu ilk sezon için Niğde Anadolu'ya verirsen A takımda 20 kişilik yer kalır. :) hali ile rotasyonun olsada belli mevkilerde yetersiz kalırsın buda transferi doğurur.

Sir Alex Ferguson...

• Konu Sahibi

Transfer dönemini kapattık.

Transfer döneminde rotasyonu kuvvetlendirirken sadece 4 oyuncumuzdan çıktık ve performans bakımından iyi satışlar yaptığımı düşünmüyorum. Bu Yaz dönemini zararda kapattık ancak Kış döneminde yarattığımız bu zararı kapatmam lazım.

UfPdckp.png

azJJ1w9.png

FZIsJm9.png

cZOFCqb.png

m53aHVS.png

Fark Yaklaşık -23 Milyon Euro Ama bu aradaki farkı da ocak döneminde satacağımız oyuncularla kapatmak istiyorum.

Sir Alex Ferguson...

• Konu Sahibi

Ağustos 2025 - Etimizin Budumuzun ne olduğu ay

Defans anlamında sıkıntılı geçen bir dönemdi Ağustos ayı hücumda işler iyi ancak savunma bir tık alarm verdi bu dönemde sezon başı diye çok önemsemiyorum ilerleyen aylarda toparlayacağız.

TWsiiuP.png

Şampiyonlar Liginde ise Fikstürümüz Şu Şekilde Oldu.

görsel_2025-12-19_180944781.png

Eylül 2025 - Herşey Yavaş Yavaş Oturuyor...

OgJ83ju.png

Eylül'de İyi işlere devam ediyoruz. İskoçya deplasmanında beraberlik bir tık kafa karıştırmış olabilir ancak Ligde işler yolunda.

Ekim 2025 - Sert Viraj

0k4MvzR.png

2 Zorluk Şampiyonlar ligi maçını oynadığımız ekim ayını da güzel kapattık...

Sir Alex Ferguson...

Şampiyonlar liginde kadronun azizliğine uğruyoruz sanırım henüz galibiyet alamamış olmamız üzücü. Öte yandan ligde gayet iyiyiz.

• Başkan

Kolay maçlarda puan çıkartıp, Şampiyonlar liginde galibiyetsiz gidiyor olmamız hiç olmamış. Bu kadro lig için kurulduysa, boşa para harcanmış sevgili Kaan bey. Bir de Galatasaray logosunu yanlış kullandığınız için sizi kınıyorum efenim.

6d538d11ecfced46f459ee300b5e80ec_fmubeya

Football Manager Türkiye Topluluğu

Ligde Rizespor maçı haricinde güzel bir gidişat içindeyiz. Rizespor oyunda belalı bir takım olmuş. Şampiyonlar Ligi'nde Kızılyıldız, Brugge ve Marseille maçlarında gelecek galibiyetler bizi üst sıralara doğru götürecektir.

• Konu Sahibi
18 saat önce, Mert dedi ki:

Şampiyonlar liginde kadronun azizliğine uğruyoruz sanırım henüz galibiyet alamamış olmamız üzücü. Öte yandan ligde gayet iyiyiz.

8 saat önce, Sinyor Selim dedi ki:

Kolay maçlarda puan çıkartıp, Şampiyonlar liginde galibiyetsiz gidiyor olmamız hiç olmamış. Bu kadro lig için kurulduysa, boşa para harcanmış sevgili Kaan bey. Bir de Galatasaray logosunu yanlış kullandığınız için sizi kınıyorum efenim.

5 saat önce, ofs17 dedi ki:

Ligde Rizespor maçı haricinde güzel bir gidişat içindeyiz. Rizespor oyunda belalı bir takım olmuş. Şampiyonlar Ligi'nde Kızılyıldız, Brugge ve Marseille maçlarında gelecek galibiyetler bizi üst sıralara doğru götürecektir.

5 saat önce, hardworkingo dedi ki:

enteresan transferler ve enteresan sonuçlar. umarım kovuluruz.

4 saat önce, abikotusunuz dedi ki:

Yapay zeka çıktı, mertlik bozuldu.

Aslında biraz taktik denemelerinin ve rotasyonu sağladığım için bu sonuçları normal karşılıyorum. İki tarafta da istediğim oyunu henüz oynamıyorum. Yavaş yavaş net 11 im şekil aldı. Bir sonraki güncelleme de göreceksin @Mert

Harcanan paralar şampiyonlar ligi için ancak doğru rotasyonu son ay oturtmaya başladım. İvme istediğim seviyede değil toparlıyoruz. Hedef ilk 24 zaten lig aşamasında sonrasına bakıcaz. Not: yapay zeka yapamayi!!! Benim suçum yok 😂@Sinyor Selim

Rizespor un bu performansı başa çok bela olacak gibi bakalım. Şl de hedef ilk 24 o yüzden kasmıyorum. @ofs17

Sen kovulmadan asla 😂 @hardworkingo

Dimi dimi @abikotusunuz

Sir Alex Ferguson...

• Konu Sahibi

Sezonu Kapattık. Tüm Maçları Atma Vakti Geldi...

DaKllco.png

kozIJBh.png

YOnD8VN.png

lZjJK34.png

3sqWbqD.png

vQAFQbo.png

Q2oFvqs.png

image.png

image.png

image.png

image.png

xkawmnM.png

6AQxIVr.png

VniMQZQ.png

gqvQ72E.png

Çok Git gel yaşadığımız bir sezon oldu. Tek kupayla Kapattığımız Sezonda bu istatistikler beni kesmez. Seneye Doğru Finansla birlikte Kuracağımız Başarıya Aç Kadromuzla Avrupa'da Ses getirecek işlere devam edeceğiz...

Sir Alex Ferguson...

• Konu Sahibi

FulXa7f.png

Bu Haber iyi değil... Ciddi Hamleler Şart... Gençleşiyoruz. Gelirlerimizi Yeni Sezonda Kontrol Edip den Düşürmek Adına Ciddi Hamleler yapmak şart...

Sir Alex Ferguson...

Süper Lig'i zar zor kazanmışız. ŞL'de de Marsilya'yı geçebilirdik bence. Kupada yarı finalde alt ligden Sivas'a elenmemiz ve Süper Kupa'yı Fenerbahçe'ye kaptırmamız büyük rezillik. İcralık olmamızı konuşamıyorum bile.

❝ Futbolun mezarlığı… favorilerle dolu. ❞

— Renato Paiva

• Konu Sahibi
1 saat önce, abikotusunuz dedi ki:

Süper Lig'i zar zor kazanmışız. ŞL'de de Marsilya'yı geçebilirdik bence. Kupada yarı finalde alt ligden Sivas'a elenmemiz ve Süper Kupa'yı Fenerbahçe'ye kaptırmamız büyük rezillik. İcralık olmamızı konuşamıyorum bile.

1 saat önce, hardworkingo dedi ki:

Kepazelik

Eleştiriler de haklılığınız var. Rotasyonu çok fazla düzgün kuramadım. Bazı şeyleri görmem gerekiyordu. Bir nevi ciddi başarılar için feda ettim bu sezonu diyebilirim. Şampiyonlar ligi meselesinde bende sizin gibi düşünüyorum. Lig aşamasında da geçemedik son 16 da da geçemedim. Yeni senede telafisini yapmak için uğraşacağım.

Sir Alex Ferguson...

Misafir
Bu konu yanıta kapalıdır.

Şu An Buradasınız 0

• Bu sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı yok.

Account

Navigasyon

Arama

Arama

Tarayıcı anlık bildirimlerini yönet

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.