Jump to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi.

theFMU | Türkiye'nin Football Manager Platformu

Ana ekranınızda, anlık bildirimler, bildirim simgeleri ve daha fazlasını içeren tam ekran bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS'a yüklemek için
  1. Safari'de Paylaş şimgesine tıkla
  2. Menüde kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle seçeneğine dokun.
Bu uygulamayı Android'e yüklemek için
  1. Tarayıcının sağ üst köşesindeki üç noktalı menüye (⋮) dokun.
  2. Ana ekrana ekle veya Uygulamayı yükle seçeneğine dokun.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onayla.

Galatasaray 2. Sezon - Finans Kontrolü ile Hayale Devam

Öne Çıkan Yanıtlar

Herkese selamlar Madem Mekan Açıldı. Kambersiz düğün olmazmış diyerek bizde mekana gelelim Galatasaray'la.

5. Yıldızlı Armamız

Galatasaray 5 yıldızlı Logo PNG Vector (PDF) Free Download

Bütün İhtişamıyla Rams Park

Rams Park ta koreografi şov | beIN SPORTS Türkiye - beinsports.com.tr/

A Takım Kadromuz

Yapmak istediklerimiz

Kısa vadede;

1. Türkiye Liginde Alınmamış bir kupa dahi bırakmamak.

2. Yapılacak Takviyeler ile Şampiyonlar liginde Gidilebilecek En üst noktaya gidebilmek.

3. Mali Yapıyı İlk sezondan dizginlemek.

Uzun Vadede;
1. Transferde Taksitle Çok Fazla Boğuşmamak.

2. Avrupa'da Her Sezon Maksimum Performans Göstermek.
3. Altyapıdan Oyuncuları Doğru Şekilde Gelişimlerini Sağlamak.
4. Borcu Tamamen Bitirmek.

5. Adımıza Stad Yapmak.

HAZIRSAK HADİ BAŞLAYALIM!!!!

Galatasaray beşinci yıldızı takan ilk takım oldu

The İmpossible Dream, Made Possible

Sir Alex Ferguson...

• Yanıt 58
  • Görüntülenme 1,6k
  • Oluşturulma
  • Son Yanıt

Bu Konudaki En İyi Üyeler

En Popüler Gönderiler

Gönderilen Resimler

• Konu Sahibi

Hepinize Teşekkürler.

11 saat önce, abikotusunuz dedi ki:

Başarılar. Beklenmedik bir takım tercihi gelmiş. Adına stadyum yapıldığı sezonları görürüz umarım. 😁

7 saat önce, Sinyor Selim dedi ki:

Başarılar dilerim. Umarım yolun sonu kutlu zaferlere, mücadelesi bol sezonlara olur.

4 saat önce, Mert dedi ki:

Başarılar, Kaan Torun Rams Park Stadyumu var bizim de kendimize göre hayallerimiz.

Altyapıyı Aktif Kullanmak ve Rotasyonu Canlı tutmak Adına Niğde Anadolu FK projesine tekrardan start veriyoruz. Bu Akşam Tüm Detayları Anlatırız...

WhatsApp Image 2025-12-05 at 02.03.52.jpeg

Sir Alex Ferguson...

• Konu Sahibi

Niğde Anadolu Projemizde Yapmak istediğimiz olay ne Kısaca anlatalım.

19 Yaşına gelmiş olan gençlerimizi (18 inde gelen yabancılar da dahil) altyapıda geçirdikleri sürenin ardından futbola kazandırmak için ısınma takımı olarak Niğde Anadolu FK takımın seçtik. En Az 2 Sezon bu takımda forma giyecek gençlerimizi a takıma hazırlayarak, Gelişimlerini U19 ile sınırlık bırakmayıp Lig tecrübesi yaşamalarını da istiyorum. Ardından güzel istatistik yapan oyuncularımızı a takıma alıp değerlendirmeyi yapmış oluruz. Ayrıca A takımda Yeterince süre alamayan oyuncularımızı da diri tutmak adına Niğde Anadolu Takımında forma şansı verip hazır tutmak istiyorum.

image.png

Altyapı planlamamız nasıl olacak onu da kısaca anlatayım. Artık tesislerimiz Florya'dan Kemerburgaz'a Taşındığı için Yönetimden tesisleri full kapasite yapmam biraz sürecek ancak yatırım konusunda tüm imkanları seferber ederek başkanla koordine bir şekilde çalışacağız. İlk İşimiz ise Tüm u19 teknik ekibini yollamak olacak. Yerine kendim bir teknik ekip kurup tüm yetkilerini onlara bırakcağım. Kadro Boş Kalmaması ve transferde ciddi meblalar harcamamak adına Başlangıç ayarlarından "yönetilebilir takımlara oyuncu ekle" seçeneğini seçtim.

image.png

Gözlem Ağımızın Artması açısından bazı takımları da pilot kulübümüz olarak aldım. Fransa'dan INF Clairefontaine, Ekvator'dan İnpedendiente Del Valle, Kazakistan'dan Kairat ve Avusturalya'dan Melbourne City ile pilot kulüp anlaşmalarını da yaptık. Altyapıyı Bu Sefer Güçlü Kurduk daha da güçlendireceğiz.

Sir Alex Ferguson...

• Konu Sahibi

Başlangıç Zamanını Biraz Erkene Çektim. O Yüzden Bazı Sakatlıklar Görünüyor olabilir ancak Gelelim A Takım Kadrosunda Neleri Değiştireceğimize....

image.png

Birinci Meselemiz Şu Yaş Bakımından genç ve diri bir takım yaratmak istiyorum. Her Mevkide Mutlaka ilk 11 i yedekleyecek oyuncumuz olacak. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi ise bunu başarmamız şart. Altın kuralımız olan bütçeninde içinden geçmeden bunu yapmak lazım. bakalım nasıl olacak...

Sir Alex Ferguson...

• Başkan

Galatasaray gibi köklü takıma, oldukça iyi bağlantılar kurmuşuz ama bunu işlemek, yapı haline getirmek zor olacaktır. Niğde gibi pilot takımı beslemekte, buraya doğrudan buraya geçiş sağlamaları, istikrar vermeleri de zor olacaktır. Yolun açık, başarın daim olsun hocam.

Unutmadan, adettendir diye söylemek isterim. Kaan Torun İstifa…

6d538d11ecfced46f459ee300b5e80ec_fmubeya

Football Manager Türkiye Topluluğu

Yeni kariyer hayırlı uğurlu olsun hocam. Valla ben başlangıç kısmını beta da yapmıştım kesinlikle transfer yapılmalı ben gerçekçi olsun diye transfer yapmadım ama kesinlikle rotasyon için oyuncu şart. Alt yapı için uğraş vermek çok heyecan verici sabırsızlıkla bekleyeceğim.

'' İyi İnsanların İntikamı Unutmak ve Affetmektir.''

Kariyerde başarılar diliyorum. Dış bağlantılar kazanmak adına yaptığımız pilot kulüp anlaşmalarının sonuçlarını takip etmek güzel olacaktır.

• Konu Sahibi

Yeni Güncellemeyi Yarın Paylaşıcam Ancak Önden Bir Spoiler Vermiş Olalım.

ChatGPT Image 13 Ara 2025 01_26_06.png

Bu Üçlü Çok Güçlü... :)

Sir Alex Ferguson...

• Başkan

Kaan Torun, Galatasaray’ın başına geçtiği gün büyük konuşmuştu. Basın toplantısında “Bu kariyer uzun soluklu olacak” demiş, forumda da ilk mesajına üç ünlem koymuştu. Herkes heyecanlıydı. Taktikler paylaşıldı, kadro planları yazıldı, gelecek sezonun şampiyonluğu neredeyse garantilenmişti.

Aradan bir hafta geçti. Güncelleme yoktu. Kaan Torun forumda belirdi ama yalnızca “Yoğunluktan yazamadım” dedi. Yoğunluk dediği şey; antrenmanda yanlışlıkla U19’a karşı ilk 11’i oynatması, basın toplantısında rakip teknik direktörü kendi yardımcısı sanması ve kaydetmeden çıktığı bir maçtı. Bunlar yetmezmiş gibi oyunun çökmesini de kader planına ekledi.

İkinci hafta bahanesi daha iddialıydı: “Taktik oturmadı, paylaşmak istemedim.” Oysa kulislerde herkes biliyordu; Kaan Torun sol beki forvete, forveti de kulüp tercümanının yanına yazmıştı. Forum ahalisi bekliyordu, Galatasaray taraftarı umutluydu, ama kariyer konusu hâlâ son mesajda asılıydı.

Kaan Torun ise yeni bir güncelleme atmak üzereydi. En azından niyeti buydu. Başlığı bile kafasında hazırdı. Sadece… bir sonraki bahaneyi daha iyi kurgulaması gerekiyordu…

6d538d11ecfced46f459ee300b5e80ec_fmubeya

Football Manager Türkiye Topluluğu

• Konu Sahibi
9 saat önce, Sinyor Selim dedi ki:

Kaan Torun, Galatasaray’ın başına geçtiği gün büyük konuşmuştu. Basın toplantısında “Bu kariyer uzun soluklu olacak” demiş, forumda da ilk mesajına üç ünlem koymuştu. Herkes heyecanlıydı. Taktikler paylaşıldı, kadro planları yazıldı, gelecek sezonun şampiyonluğu neredeyse garantilenmişti.

Aradan bir hafta geçti. Güncelleme yoktu. Kaan Torun forumda belirdi ama yalnızca “Yoğunluktan yazamadım” dedi. Yoğunluk dediği şey; antrenmanda yanlışlıkla U19’a karşı ilk 11’i oynatması, basın toplantısında rakip teknik direktörü kendi yardımcısı sanması ve kaydetmeden çıktığı bir maçtı. Bunlar yetmezmiş gibi oyunun çökmesini de kader planına ekledi.

İkinci hafta bahanesi daha iddialıydı: “Taktik oturmadı, paylaşmak istemedim.” Oysa kulislerde herkes biliyordu; Kaan Torun sol beki forvete, forveti de kulüp tercümanının yanına yazmıştı. Forum ahalisi bekliyordu, Galatasaray taraftarı umutluydu, ama kariyer konusu hâlâ son mesajda asılıydı.

Kaan Torun ise yeni bir güncelleme atmak üzereydi. En azından niyeti buydu. Başlığı bile kafasında hazırdı. Sadece… bir sonraki bahaneyi daha iyi kurgulaması gerekiyordu…

1. Günün gecesinde beni bekle, 3. Günün gecesi gelince konuya bak 😂

Sir Alex Ferguson...

• Konu Sahibi

Özel hayatının yoğunluğu sebebiyle güncellemelerde geciktim. Çok özür dilerim, bu gönderi ile telafisini yapmak için elimden geleni yapacağım emin olabilirsiniz. Başlayalım...

Galatasaray da yeni dönem!!!

Kaan Torun yönetimindeki Galatasaray Avrupa'da başarı hedefi ile çıktığı bu yolda köklü bir değişime gitti. Bu değişim sonucunda Başta Futbol direktörü Ayhan Akman Yardımcı antrenör İrfan Sarafoğlu, kiralık oyuncu sorumlusu ve altyapı koordinatörü Orhan Atik olmak üzere tüm altyapı kadrosu ile yollar ayrıldı. Hocanın yaptığı açıklamada staff kadrosunun şampiyonlar ligi seviyesinde olmadığı ve Okan hocanın kendi ekibini istediği için böyle bir değişime ihtiyaç duyulduğu açıklandı...

Sir Alex Ferguson...

• Konu Sahibi

Galatasaray da Almanya modeli uygulama başlıyor.

Şampiyonlar liginde güçlü bir takım olma yolunda ilerlemek isteyen Galatasaray da alman ekolü sistem harekete geçiyor. Bunun sonucunda Sven Mislintat, Jörg Schmadtke, Jonas Boldt ve Alexander Zickler ile anlaşma sağlandı.

Anlaşılan isimlerin görev dağılımı şu şekilde olacak.

Jörg Schmadtke=Futbol Direktörü

Sven Mislintat=Antrenör Gelişim sorumlusu

Alexander Zickler=Asistan Menajer

Jonas Boldt=Altyapı sorumlusu

Ayrıca Teknik Direktör Kaan Torun yeni antrenör ekibinin yeni sezonun ilk antrenman gününde açıklanacağını söyledi...

file_000000009624722fb2af6879c71de9b5.png

Sir Alex Ferguson...

Alman ekolü bu takıma fayda sağlayacaktır. Lige yapacağımız başlangıcı da merak ediyorum.

• Konu Sahibi

Transfer Çalışmaları Tamamlandı.

Yaptığımız Tespitler Sonucunda Tam 15 Oyuncu ile Anlaşma sağladık. Doğrudan A takıma Katkı Sağlayacağını Düşünüyorum... ( Bir Yama var tüm oyuncuların gelişini sağlayan onu da katınca işin içine 16 lık gençler de geldi.)

Screenshot_2.pngScreenshot_3.pngScreenshot_4.pngScreenshot_5.pngScreenshot_6.pngScreenshot_7.pngScreenshot_8.pngScreenshot_9.pngScreenshot_10.pngScreenshot_11.pngScreenshot_12.pngScreenshot_13.pngScreenshot_14.pngScreenshot_15.pngScreenshot_16.png

Sir Alex Ferguson...

• Konu Sahibi

Transferleri Yaparken Hazırlık Maçları ile takımımızı hazırladık.

image.png

Sir Alex Ferguson...

• Konu Sahibi

Trendyol Süper Ligi 1. Hafta

GALATASARAY 3 - 0 GÖZTEPE

Screenshot_1.png

Son Şampiyon Olarak Yaptığımız Açılışta Nefis Bir maç çıkardık Sezon öncesindeki çalıştığımız taktiğin işe yaraması sevindirici Göztepe'nin İlk Yarının Sonlarında 10 kişi kalmasıda galibiyetin üzerinde çilek oldu....

Sir Alex Ferguson...

Misafir
Bu konu yanıta kapalıdır.

Şu An Buradasınız 0

• Bu sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı yok.

Account

Navigasyon

Arama

Arama

Tarayıcı anlık bildirimlerini yönet

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.