Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

theFMU

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

theFMU Premium

DESTEKÇİ OL
%100 Reklamsız
Erken Erişim
Renkli İsim
2x/3x Çekiliş Hakkı
WhatsApp Grubu
Loca Rozeti

Bursaspor | Uyanıştan Yürüyüşe – 2. Sezon

Öne Çıkan Yanıtlar

jzJ5phG.png

1963 yılında Akınspor, Acar İdman Yurdu, Demirçelikspor, İstiklalspor ve Pınarspor birleşerek kurucu olmuşlardır. Beyazını Uludağ'ın karından, yeşilini Bursa Ovası'ndan almıştır. Bursaspor'un amblemindeki beş yıldız kurucu takımları temsil etmektedir. Bursa'da faaliyet gösteren beş amatör kulübün birleşmesi ile kurulmuştur.

Başkanımız

ed8o6Iy.jpeg

Enes Çelik, 1986 yılında Bursa’da doğmuş, ilk ve orta öğrenimini burada tamamlamıştır. Lise eğitimini ise Ankara’da görmüştür. İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 2012 yılında avukatlık ruhsatı almış ve meslek hayatına avukat olarak adım atmıştır. Hukukçuluk kariyerinin yanı sıra iş dünyasında da etkin bir rol oynamıştır. Özellikle tekstil, enerji ve sanayi sektörlerinde ciddi yatırımlara sahip olan Çelik, Uludağ Organize Sanayi Bölgesi ile Texlife İplik-Büküm şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanlıklarını yürütmektedir.

Stadımız

C2rTuCa.jpeg

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu ya da sponsorluk anlaşması gereği Matlı Stadyumu, Bursa'da bulunan çok amaçlı bir stadyumdur. 24 Şubat 2011 tarihinde Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı ihaleyi Gintaş'ın kazanmasıyla başlayan proje 21 Aralık 2015 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılmıştır. Ali Sami Yen Spor Kompleksi ve Beşiktaş Park ile birlikte Türkiye'deki C90 görüş açısına sahip üç stadyumdan biri olan proje toplam 43.361 koltuk kapasitelidir.

Kadromuz

NOoFNMo.jpeg

Kullandığım Yamalar

Oyunda 2.lig'e kadar destek sunulduğu için bir süre sonra takım döngüleri daha fazla olsun diye SP'26 - 3. Lig ve Bölgesel Amatör Lig Yaması kullanmaktayım, ek olarak 14 yabancı sınırı içermektedir.

• Yanıt 49
  • Görüntülenme 943
  • Oluşturulma
  • Son Yanıt

Bu Konudaki En İyi Üyeler

En Popüler Gönderiler

• Sinyor Selim'in içinde bulunduğu bir forum oluşumu görünce hemen atladım, başarılar dileyip lige yapılan güzel başlangıç için tebrik ediyorum 🫡

• Başarılar

• abikotusunuz
    abikotusunuz

Başarılar. Batuhan, Sefa, Tayfun gibi isimleri görmek güzel.

❝ Futbolun mezarlığı… favorilerle dolu. ❞

— Renato Paiva

Başarılar hocam. Bursaspor da bir önceki seri de Football Manager 24' de alt yapıyla çok ilgilenmediğim halde güzel oyuncular geliyordu en azından süper lige satıp para kazandıran oyuncuların olması üst lige çıkmak ve kötü ekonomiden kurtulmak için fırsattı. Üst lige çıkmaya çalışıp Bursaspor'u hak ettiği yere getirirken mutlaka alt yapıya da odaklanmanı öneririm.
Hiç ilgilenmediğim halde 4-5 oyuncu verimli şekilde takıma katkı sağlayıp rakiplerin transfer listelerine giriyordular.

'' İyi İnsanların İntikamı Unutmak ve Affetmektir.''

• Konu Sahibi

On 07/12/2025 at 21:57, hardworkingo dedi ki:

Basarilar kardes

On 07/12/2025 at 09:01, officialplayer dedi ki:

Başarılar hocam. Bursaspor da bir önceki seri de Football Manager 24' de alt yapıyla çok ilgilenmediğim halde güzel oyuncular geliyordu en azından süper lige satıp para kazandıran oyuncuların olması üst lige çıkmak ve kötü ekonomiden kurtulmak için fırsattı. Üst lige çıkmaya çalışıp Bursaspor'u hak ettiği yere getirirken mutlaka alt yapıya da odaklanmanı öneririm.
Hiç ilgilenmediğim halde 4-5 oyuncu verimli şekilde takıma katkı sağlayıp rakiplerin transfer listelerine giriyordular.

On 07/12/2025 at 03:15, Sinyor Selim dedi ki:

Başarılar dilerim. Keyifli, bereketli bir kariyer olacağını düşünüyorum.

On 07/12/2025 at 03:11, abikotusunuz dedi ki:

On 07/12/2025 at 02:35, wladcas dedi ki:

Başarılar

Hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Hazırlık Kampı

NH28tsa.jpeg

Hazırlık dönemini genel olarak oldukça verimli geçirdiğimizi söyleyebilirim. Oynadığımız maçlarda hem fiziksel olarak hem de oyun disiplinimiz açısından her hafta üzerine koyan bir görüntü sergiledik. Özellikle hücum organizasyonlarımızdaki akıcılık, set oyunlarında doğru yerleşmeler ve topu kazandıktan sonra hızlı geçişlerde gösterdiğimiz kararlılık bizi memnun etti. Savunmada ise kompakt yapımızı büyük ölçüde oturttuk; rakiplere çok az pozisyon verip maçların çoğunu gol yemeden veya düşük skorla tamamladık. Kamp boyunca genç oyuncuların gösterdiği gelişim ile kadrodaki rekabetin artması da önemli bir artı oldu. Sonuçlardan ziyade oyunumuzun oturması bizim için belirleyiciydi ve bu anlamda lige hazır, özgüveni yüksek bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Bu hazırlık sürecinin, resmi maçlara olumlu şekilde yansıyacağına inanıyorum.

5LW694L.png

1.Hafta

gPMctNM.jpeg

2.Hafta

336f2NZ.jpeg

3.Hafta

YyVhWUy.jpeg

Puan Durumu

FE4Om3d.jpeg

İdris ve Emrehan şov yapıyor sanırım hücum hattında.

— Renato Paiva

Rakiplere gore daha iyi takimiz bu sene rahat gecer diye dusunuyorum. İyi baslamisiz

Grselden_Kar_ve_imek_Efektli_Video-ezgif.com-crop.gif

• Başkan

Sezon öncesinde takımı hızlıca toparlamış ve bir bütün olarak görmeyi sağlamışız. Takım oluşumuzun hızlı olması, takımda her işinden faydalanması da bize sezon boyunca kolaylık sağlayacaktır. Bu durumun göstergesi olarak da lige çok iyi girmişiz. Potansiyelli gençler, tecrübeli ağabeyler derken sezon sonuna sağlam adımlarla gideceğimize eminim.

6d538d11ecfced46f459ee300b5e80ec_fmubeya

Football Manager Türkiye Topluluğu

Sinyor Selim'in içinde bulunduğu bir forum oluşumu görünce hemen atladım, başarılar dileyip lige yapılan güzel başlangıç için tebrik ediyorum 🫡

• Konu Sahibi

On 09/12/2025 at 22:09, abikotusunuz dedi ki:

İdris ve Emrehan şov yapıyor sanırım hücum hattında.

On 10/12/2025 at 01:51, hardworkingo dedi ki:

Rakiplere gore daha iyi takimiz bu sene rahat gecer diye dusunuyorum. İyi baslamisiz

On 10/12/2025 at 04:16, Sinyor Selim dedi ki:

Sezon öncesinde takımı hızlıca toparlamış ve bir bütün olarak görmeyi sağlamışız. Takım oluşumuzun hızlı olması, takımda her işinden faydalanması da bize sezon boyunca kolaylık sağlayacaktır. Bu durumun göstergesi olarak da lige çok iyi girmişiz. Potansiyelli gençler, tecrübeli ağabeyler derken sezon sonuna sağlam adımlarla gideceğimize eminim.

On 10/12/2025 at 11:46, ofs17 dedi ki:

Sinyor Selim'in içinde bulunduğu bir forum oluşumu görünce hemen atladım, başarılar dileyip lige yapılan güzel başlangıç için tebrik ediyorum 🫡

Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.

gxUjgKF.png

4. Hafta

CCJW5Hk.jpeg

5. Hafta

XxJaNTn.jpeg

6. Hafta

ZEHgkKU.jpeg

7. Hafta

77QJ7DG.jpeg

8. Hafta

YTpNr5D.jpeg

9. Hafta

DQecJwv.jpeg

10. Hafta

is1bYqp.jpeg

11. Hafta

vWqtUB2.jpeg

Puan Durumu

rXvgfMw.jpeg

LK57uRd.png

2. Tur

CdqnOkW.jpeg

3. Tur

x20cKOt.jpeg

4. Tur Rakibimiz

7cfL8x8.png

Mardin ve Kahramanmaraş karşısında üst üste iki beraberlik alsak da devamında tekrardan kazanma alışkanlığı kazanmışız. Kasımpaşa'ya karşı şansımız olabileceğini düşünüyorum.

• Başkan

Ligde oldukça rahat hareket edip, maçları zorlanmadan kazanıyoruz galiba. Bunun dışında Aliağa ile farkı açamamış olmamız, liderlik yarışında hataya gelmeden, riske etmeden ilerlememiz gerektiğini anımsattı. Bir de ZTK da güzel ilerlemişiz. Üst turlarda Sivas ile eşleşip, elersek tadından yenmez.

Namağlup şampiyonluk mu geliyor yoksa?

— Renato Paiva

Ligde istediğimizi alıyor gibiyiz. Tekrar eski günlerdeki gibi esmeye devam. TK için bir şans maçı olup üst turu görebiliriz bence.

• Konu Sahibi

Yorumlarınız

On 11/12/2025 at 22:50, ofs17 dedi ki:

Mardin ve Kahramanmaraş karşısında üst üste iki beraberlik alsak da devamında tekrardan kazanma alışkanlığı kazanmışız. Kasımpaşa'ya karşı şansımız olabileceğini düşünüyorum.

On 11/12/2025 at 23:59, hardworkingo dedi ki:

kötü gidiyoruz.

On 12/12/2025 at 08:57, Sinyor Selim dedi ki:

Ligde oldukça rahat hareket edip, maçları zorlanmadan kazanıyoruz galiba. Bunun dışında Aliağa ile farkı açamamış olmamız, liderlik yarışında hataya gelmeden, riske etmeden ilerlememiz gerektiğini anımsattı. Bir de ZTK da güzel ilerlemişiz. Üst turlarda Sivas ile eşleşip, elersek tadından yenmez.

On 12/12/2025 at 09:19, abikotusunuz dedi ki:

Namağlup şampiyonluk mu geliyor yoksa?

19 saat önce, officialplayer dedi ki:

Ligde istediğimizi alıyor gibiyiz. Tekrar eski günlerdeki gibi esmeye devam. TK için bir şans maçı olup üst turu görebiliriz bence.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

nltv1Xo.png

12. Hafta

hR7fsup.jpeg

13. Hafta

vpLtStH.jpeg

14. Hafta

01x1Gtd.jpeg

15. Hafta

I6KYjZG.jpeg

16. Hafta

K9LwMLh.jpeg

17. Hafta

KQTEvO3.jpeg

18. Hafta

nr9uiY6.jpeg

19. Hafta

PF6uNyO.jpeg

20. Hafta

FSkIFby.jpeg

Puan Durumu

etfFPQQ.jpeg

İlk devre itibarıyla ortaya koyduğumuz performans son derece tatmin edici ve ligin geneline net bir üstünlük kurduğumuzu gösteriyor. 20 maçta aldığımız 18 galibiyet ve yalnızca 2 beraberlik, istikrar ve kazanma alışkanlığının takım kimliğine yerleştiğinin en açık göstergesi. Henüz mağlubiyet yaşamamış olmamız, hem mental hem de taktik disiplin açısından ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu kanıtlıyor. Hücumda ürettiğimiz 57 golle ligin en skorer takımıyız; bu da oyunu domine eden, rakibi sürekli baskı altında tutan bir anlayış benimsediğimizi gösteriyor. Savunmada ise sadece 16 gol yememiz, hücum gücümüzle birlikte dengeli ve kontrollü bir yapı kurduğumuzu ortaya koyuyor. Rakiplerimizle aramızdaki puan farkı, hedefe ne kadar odaklandığımızı ve bu ligi ne kadar ciddiye aldığımızı net biçimde yansıtıyor. İlk devreyi bu seviyede tamamlamak önemli ancak asıl hedef, bu konsantrasyonu ikinci yarıya da taşıyıp sezonu güçlü bir şekilde tamamlamak olacak.

fxiUuRp.png

4. Tur

TbvhVjM.jpeg

Kupa maçında rakibimizin Süper Lig temsilcisi olmasına rağmen sahada oyun ciddiyetini ve konsantrasyonu hiç elden bırakmadık. Evet, Kasımpaşa’nın rotasyon ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıktığının farkındayız ancak 7 gol atmak; seviye farkı gözetmeden oyunu ne kadar doğru oynadığımızı, tempoyu ve iştahı ne kadar yukarıda tuttuğumuzu gösteriyor. Maç boyunca disiplinli kaldık, fırsatları iyi değerlendirdik ve oyunun her anında kontrolü elimize aldık. Bu galibiyet bizim için skorun ötesinde, özgüven, inanç ve doğru yolda olduğumuzun önemli bir göstergesi oldu.

C Grubu 1. Maç

paiRagd.jpeg

Gruptaki diğer maçlarımızı Gaziantep FK ve Samsunspor'a karşı oynayacağız. Ayrıca grubumuzda Fatih Karagümrük ve Trabzonspor yer almakta.

Ligde zirvenin tek hakimi olarak farkı açmışız. Kupada da özellikle Kasımpaşa deplasmanındaki sonuç efsane. Güzel gidişat için tebrikler hocam.

Kasımpaşa maçı ciddi mesaj olmuş.

— Renato Paiva

Lig şaşırtıcı değil. Kasımpaşa maçı ve sonrası gruplar bizi üst tura çıkaracak gibi. Oyuncu gelişimi alt yapı durumu hakkında yeni çıkacak oyuncuları da sabırsızlıkla bekliyorum hocam.

kupada gösterdiğimiz performansı biraz daha lige yansıtabilirsek bizi kimse durduramaz.

Grselden_Kar_ve_imek_Efektli_Video-ezgif.com-crop.gif

• Başkan

Bu lige fazla gelmişiz. Bunu da ZTK eşleşmesinde Kasımpaşa'ya karşı şok maçında görmüşüz. Gelecek sene planlarına şimdiden bakalım.

Sonuçlar olumlu bir şekilde ilerliyor, Kasımpaşa maçı artık bizim Süper Lig kulübü olduğumuzu göstermiş.

cem yılmaz hayatını kaybetti.

• Konu Sahibi

Yorumlarınız

On 13/12/2025 at 18:29, ofs17 dedi ki:

Ligde zirvenin tek hakimi olarak farkı açmışız. Kupada da özellikle Kasımpaşa deplasmanındaki sonuç efsane. Güzel gidişat için tebrikler hocam.

On 13/12/2025 at 18:55, abikotusunuz dedi ki:

Kasımpaşa maçı ciddi mesaj olmuş.

On 13/12/2025 at 21:59, officialplayer dedi ki:

Lig şaşırtıcı değil. Kasımpaşa maçı ve sonrası gruplar bizi üst tura çıkaracak gibi. Oyuncu gelişimi alt yapı durumu hakkında yeni çıkacak oyuncuları da sabırsızlıkla bekliyorum hocam.

On 13/12/2025 at 23:45, hardworkingo dedi ki:

kupada gösterdiğimiz performansı biraz daha lige yansıtabilirsek bizi kimse durduramaz.

On 14/12/2025 at 09:08, Sinyor Selim dedi ki:

Bu lige fazla gelmişiz. Bunu da ZTK eşleşmesinde Kasımpaşa'ya karşı şok maçında görmüşüz. Gelecek sene planlarına şimdiden bakalım.

On 14/12/2025 at 11:55, KafleV1 dedi ki:

Sonuçlar olumlu bir şekilde ilerliyor, Kasımpaşa maçı artık bizim Süper Lig kulübü olduğumuzu göstermiş.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

boB6i3L.png

21. Hafta

wtKLx3D.png

22. Hafta

S9APs1v.png

23. Hafta

C6q00SG.png

24. Hafta

a3gaigb.png

25. Hafta

9MWFSDE.png

26. Hafta

EDV3ovw.png

27. Hafta

BwOhsZr.png

Puan Durumu

UXypsvO.png

iFjRWPX.png

C Grubu 2. Maç

SPq1JTh.png

C Grubu 3. Maç

A8Drl2v.png

Puan Durumu

Uh6xIIy.png

Çeyrek Final Rakibimiz

gvSt0rH.png

Transfer Dönemi

Gelenler

0euhyaa.png

Melih Altıkulaç'ı sol bek pozisyonumuzdaki oyuncu eksikliğinden dolayı ücretsiz bir şekilde aldık, ağırlıklı olarak rotasyonda oynayacak. Yiğit Efe Demir'i ise Ertuğrul'un uzun süreli sakatlanışından sonra kiraladık, 1.ligde de bizimle olacağını düşünüyorum. Tolga Ciğerci'yi normalde almayı hiç düşünmüyordum ancak orta saha rotasyonundaki oyuncu azlığı kendisini renklerimize bağlamaya nasip oldu. Bence devre arasının en iyi transferini Enes Soy ile yaptık, Elazığspor'da gösterdiği performans gerçekten çok iyiydi bizim de sol açık oyuncumuz İlhan'ın sene sonu hem sözleşmesinin bitecek olması hem de yaşının 33 olması nedeniyle 1.lig için sağlam bir ekleme oldu. Ne yazık ki Enes, Mersin maçında sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kaldı ve 2 ay sahalardan uzak kalacak. (Oyuncu profilleri için lütfen isimlerin üzerine tıklayınız.)

Gidenler

mF3VEb6.png

Açıkçası Muhammet Zeki'yi çok fazla kullanmadık, orta saha rotasyonunda yer alıyordu fena olmayan da bir teklif gelince satmak istedim.

Misafir
Bu konu yanıta kapalıdır.

Şu An Buradasınız 0

• Bu sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı yok.

Account

Navigasyon

Arama

Arama

Tarayıcı anlık bildirimlerini yönet

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.