Jump to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi.

theFMU | Türkiye'nin Football Manager Platformu

Ana ekranınızda, anlık bildirimler, bildirim simgeleri ve daha fazlasını içeren tam ekran bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS'a yüklemek için
  1. Safari'de Paylaş şimgesine tıkla
  2. Menüde kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle seçeneğine dokun.
Bu uygulamayı Android'e yüklemek için
  1. Tarayıcının sağ üst köşesindeki üç noktalı menüye (⋮) dokun.
  2. Ana ekrana ekle veya Uygulamayı yükle seçeneğine dokun.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onayla.

Trabzonspor | Gölgelerin Fırtınası - 7. Sezon

Öne Çıkan Yanıtlar

• Yanıt 136
  • Görüntülenme 4k
  • Oluşturulma
  • Son Yanıt

Bu Konudaki En İyi Üyeler

En Popüler Gönderiler

• Sinyor Selim
    Sinyor Selim

Bomboş yorumları ve alakasız çıkışlarıyla kariyerime renk katan @hardworkingo kardeşim ve diğer takipçi dostlarıma da teşekkür ederim. Forum da açmış olduğum bir Trabzonspor kariyerine uzun zaman sonr

• abikotusunuz
    abikotusunuz

Enteresan bir seçim. Başarılar.

• başarılar hocam.türksportal gözümde tütüyor hala :)

• Konu Sahibi
  • Başkan

Tribün Desteği

15 saat önce, Burak dedi ki:

Sifirdan 3 takim kurmusuz 😅

As takımı ve rotasyonumu baştan inşa ettim. Buradan sonrası ufak dokunuşlara kaldı.

15 saat önce, hardworkingo dedi ki:

kadro istikrarımız yok. avrupa da başarı yok. ligde aldığımız basit galibiyetler ile kendimizi avutmaya ne kadar devam edeceğiz?

Biraz ötede ağlar mısın, buraları göl yapma şimdi.

15 saat önce, Mert dedi ki:

Bu kadar büyük paralar harcadığımız senede sadece lig başarısıyla yetineceksek istifa edip başka takıma gidelim, artık Avrupa tarafında başarı gelmesi şart.

Avrupa'da sadece kupa düşünüyorsak, bence çok zor. Çeyrek Final seviyelerini görebilmek, orasını tekrardan zorlamak bence bize yeterli olacaktır.

15 saat önce, ofs17 dedi ki:

Transferleri oldukça beğendim. Takımı taze kanlar alarak baştan oluşturmuşuz. Bu kadronun hakkı Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finalin de üstüne çıkmak.

Geçen senelerde bunu başardık. Bu sene baştan inşa ettiğimiz için olur mu bilmiyorum ama zorlamaya, savaşmaya devam.

13 saat önce, abikotusunuz dedi ki:

@Kaan Torun misali bir transfer dönemi geçirmişiz.

Kaan kardeşimiz gibi kiralık ve kötü isimler almam. Aldığım her isim, nokta atışıdır.

U2Kclak.png

1. Hafta| Süper Lig
------------------------------

n3uING0.png

Zorlu bir deplasmanla lige merhaba dedim. Rize deplasmanı, hem zorluğu hem de alışma süreci açısından oldukça sıkıntılı bir planlama gerektiriyordu. Buna rağmen hata yapmadan, rakibe az pozisyon vererek güzel bir başlangıç yaptık. Final vuruşlarımız biraz daha keskin olabilirse, ürettiğimiz pozisyonları rahatlıkla sonuca dönüştürebiliriz.

2. Hafta| Süper Lig

zIksJAl.png

Kendi evimizde bir derbi maçına çıkıp tek taraflı bir şov yaptık. Skor üretkenliği konusunda sıkıntılar yaşamış olsak da uzun vadede iyi sonuçlar alabileceğimizi gördüm. Beşiktaş karşısında bu kadar net bir oyun ortaya koymuş olmamız, birkaç ay içinde çok daha iyi sonuçlar alacağımızın göstergesi.

3. Hafta| Süper Lig

wc5ILt2.png

Takım olgusunun oturduğu, paslaşmaların netleştiği ve oyuncuların birbiriyle uyumlu parçalar gibi hareket ettiği en iyi maçımız oldu. Kanat oyuncularımızın biraz daha gezgin, daha fazla kovalayan ve son vuruşlarda daha etkili olması gerekiyor; ancak bunu da çözeceğimize inanıyorum. Forvet oyuncumuzdan ise tam verim alıyoruz. Umarım bu şekilde devam ederiz.

4. Hafta| Süper Lig

b9yT1uM.png

Kendi evimizde 30 bin taraftarın önünde artık bazı şanssızlıkları kırdık. Orta saha oyuncularımızın net katkısı ve sürekli kovalayıcı oyunları sayesinde hücum hattında istediğimiz kalabalığı oluşturabiliyoruz. Kanatların biraz daha hareketli olması ve forvetin rakip savunmanın dengesini bozmasıyla birlikte çok daha iyi sonuçlar alacağımıza eminim.

5. Hafta| Süper Lig

MGuteiE.png

Bodrum karşısında bu kadar bonkör oynamış olmamız gerçekten üzücüydü. Rotasyonumuzu ilk kez ciddi anlamda test ettik ve epey zorlandık. Yabancı oyuncularımızdan daha fazla verim alabilmek adına daha çok maça çıkmaları gerekiyor. Süper Lig’de bolca rotasyon göreceğimizi, kupada ise tamamen yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkacağımızı düşünüyorum.

1. Maç| Şampiyonlar Ligi
----------------------------------------

dR7oLq0.png

Avrupa’daki ilk maçımızda net bir skor almayı başardık. Deplasmanda bu kadar net bir oyun ortaya koymamız, gelecek maçlar adına da umut verici oldu. En önemlisi ise rotasyon oyuncularımızın da süre alıp skora katkı sağlaması beni sevindirdi. Bu sezon kadromuzun her alanda yeterli ve yetenekli olduğunu bir kez daha görmüş oldum.

6. Hafta| Süper Lig

gyCMbDJ.png

Kendi evimizde Fenerbahçe’ye karşı net bir üstünlük kurduk. Son dakika golünü yememiş olsaydık, uzun süre gol yememe rekorunu kırma şansımız da vardı; ancak maçın son bölümlerinde yorgunluğun etkisiyle hızlı bir atağın kurbanı olduk. Buna rağmen ezeli rakibimize karşı ortaya koyduğumuz net oyun ve aldığımız 3 puanla iyi bir akşamı geride bıraktık.

2. Maç| Şampiyonlar Ligi

Tc4ww94.png

Maça inanılmaz bir başlangıç yapıp sonrasında daha dengeli bir oyun tercih etmiş olmamız benim adıma biraz üzücüydü. Bu maçta tarihi bir farkı kovalayabilir, daha fazla skor üretebilirdik; ancak olmadı. Son vuruşlarda ve karar alma süreçlerinde ciddi sorunlar yaşadık ve adeta kendi kendimizi baltaladık. Buna rağmen 3 puanı almış olmamıza sevindim.

7. Hafta| Süper Lig

SQ8OP5W.png

Maça hızlı başlayıp skoru erken bulduk. Konya savunmasını aşmakta ve skor üretmekte zorlandık. Buna kalecinin performansı da eklenince rakip bize epey sıkıntı yaşattı. Neyse ki golü erkenden bularak 3 puanı da erken çözmüş olduk.

6d538d11ecfced46f459ee300b5e80ec_fmubeya

Football Manager Türkiye Topluluğu

Hücum alanında geçen sezonki kadar etkili olmasak da savunma anlamında büyük adımlar atmışız. Şampiyonlar ligine güzel başlamışız ancak daha büyük takımlara karşı alacağımız sonuçlar kaderimizi belirleyecek.

Avrupa maçları dışında skorsal olarak kısır geçiyor maçlarımız ancak Avrupa maçlarında bu sene daha iyiyiz.

• Konu Sahibi
  • Başkan

Tribün Desteği

22 saat önce, ofs17 dedi ki:

Hücum alanında geçen sezonki kadar etkili olmasak da savunma anlamında büyük adımlar atmışız. Şampiyonlar ligine güzel başlamışız ancak daha büyük takımlara karşı alacağımız sonuçlar kaderimizi belirleyecek.

Geçen seneye göre çok daha iyi hücum yapıyoruz ama final kararlarımız, şut kalitemiz biraz üzüyor. Bu konu üzerine biraz daha değinmemiz lazım.

22 saat önce, hardworkingo dedi ki:

Maalesef iyi baslamisiz

Tüyo veririm istersen.

20 saat önce, Burak dedi ki:

Biraz haramball oynuyoruz gibi geldi cok 1-0 ve 2-1 skorlar ama sonuca ulasmisiz basaridir.

Haramball bize ters hoca, bize uymaz bu.

16 saat önce, Mert dedi ki:

Avrupa maçları dışında skorsal olarak kısır geçiyor maçlarımız ancak Avrupa maçlarında bu sene daha iyiyiz.

Son vuruşlara çalışmaya, antrenmanlara ek koymaya devam ediyoruz.

11 saat önce, abikotusunuz dedi ki:

Nunes sırtlamış takımı. Kaybetmediğimiz sürece ne oynadığımızın pek bir önemi yok bence.

Doğru bir bakış açısı ama her maçta çok iyi oyun ortaya koyuyoruz.

7. Hafta| Süper Lig

P3Ke3yr.png

8. Hafta| Süper Lig

WuYwDVd.png

3. Maç| Şampiyonlar Ligi

wMBS43q.png

9. Hafta| Süper Lig

5qc5Izj.png

10. Hafta| Süper Lig

wBspMkT.png

4. Maç| Şampiyonlar Ligi

uMV4ocB.png

11. Hafta| Süper Lig

3wHT18r.png

5. Maç| Şampiyonlar Ligi

Sgsy40S.png

12. Hafta| Süper Lig

NH9O19m.png

Süper Lig Puan Durumu

DnSxzwM.png

Şampiyonlar Lig Durumu

2KFe2hW.png

Genel Değerlendirme

U2Kclak.png

Takımın bir bütün hâlinde mücadele etmesi ve son dakikaya kadar galibiyeti kovalaması hoşuma gidiyor. Özellikle kanat oyunlarımız ve merkezden yaptığımız seri paslaşmalar oldukça yerinde. Zaman zaman hatalar yapsak da lig ve Avrupa’da toplam 24 futbolcuya şans vermiş olmamız, nasıl bir rotasyona sahip olduğumuzu net şekilde gösteriyor. Ligde bazı maçlarda 1-0’lık skorlar ortaya çıksa da tek kale oynadığımız karşılaşmalarda rakip kaleci performansları ve sıkı savunmalarla karşılaşıyoruz.

Forvet oyuncularımız zaman zaman formsuz olsa bile sonuç alabiliyor olmamız, bence yeterli seviyede olduğumuzu gösteriyor. Neredeyse her mevkiden skor katkısı alıyoruz. Bu durum hem bize doğrudan değer katıyor hem de oyuncularımızın değerini artırıyor. Umarım bu şekilde devam eder ve sezon sonunda kupaları tek tek toplarız.

Avrupa’da Inter ve Atletico maçı ciddi testler olmuş ve üstesinden gelmişiz. Ligde yediğimiz golün sadece 3 olması çok iyi. Böyle devam edebileceğimizi düşünüyorum.

Rakiplere es vermeden yenip geçiyoruz, böyle devam performansımız çok iyi.

1461 Trabzon ile ilişkilerimiz devam ediyor mu? Süper Lige çıkmışlar, şaşırttı.

• Konu Sahibi
  • Başkan

Tribün Desteği

On 23/12/2025 at 11:00, abikotusunuz dedi ki:

Savunmamız çok sağlam.

Savunma olarak çok iyi karşılık veriyorum ama benzerini hücumda da gösterebilmem lazım. Pozisyonları sonuçlandırmamız şart.

On 23/12/2025 at 12:39, ofs17 dedi ki:

Avrupa’da Inter ve Atletico maçı ciddi testler olmuş ve üstesinden gelmişiz. Ligde yediğimiz golün sadece 3 olması çok iyi. Böyle devam edebileceğimizi düşünüyorum.

Savunma olarak onlara karşı iyi direndim. Az pozisyon verip, galip gelen taraf olabilmek çok önemliydi.

On 23/12/2025 at 16:31, Mert dedi ki:

Rakiplere es vermeden yenip geçiyoruz, böyle devam performansımız çok iyi.

1461 Trabzon ile ilişkilerimiz devam ediyor mu? Süper Lige çıkmışlar, şaşırttı.

Genel olarak performansımız daha da iyi olma yolunda. 1461 Trabzon kendi emekleriyle çıktı, ilk senesinde de tutturdular. Bu sene yardım etmek istesem de çok geç kaldım. Devre arasında birkaç genç ismimizi verdim, başka göndereceğimiz isim yoktu maalesef.

17 saat önce, Burak dedi ki:

Selim Atalay bir gun lisans yamasini yapacak o gunleri gorecegiz... 😅

Senin güzel niyetin için kuruyorum. Tabii bu güncelleme sonrası görebilirsin ama olsun. Bir sonrakinde göreceksin, öyle düşünelim.

U2Kclak.png

Bu sezon geçiş yaptığımız ve üzerinde yoğun şekilde çalıştığımız sistemin karşılığını almaktan mutluyum. Takımın bir bütün hâlinde mücadele etmesi, çabalaması ve rakiplerini sürekli rahatsız etmesi beni memnun ediyor; ancak uzun vadede gol sorunu üzerine mutlaka çalışmamız gerekiyor. Neredeyse her maçta en az 20 xG değerinde pozisyon üretip buradan zorlanarak gol çıkarıyor olmamız, genel anlamda bir soruna işaret edebilir. Dönen bir topla kalemizde gol görüp maçı kaybetmemiz olası. Büyük maçlarda daha net olmamız gerekirken, nispeten küçük maçlarda bireysel form düşüşleri göze çarpıyor. Bu nedenle rotasyonumu daha aktif kullanıyor ve formayı hak edeni ilk 11’e koymaktan vazgeçmiyorum.

Kenar ortalarımızı biraz daha artırmamız gerektiğini ve çizgiye inerek birçok pozisyonu boşa harcadığımızı maalesef gördüm. Şubat ayından sonra bu konu üzerine daha fazla gidip kenar oyunlarımızı güçlendireceğiz. Böylece çizgiyi zorlamaktan ziyade ceza sahasına koşu atan, arka direkte pozisyon alan oyuncularımızı daha sık görmeyi hedefliyorum. Topa hükmeden bir takım olurken bu çeşitlilikten yoksun kalmamız zaten kabul edilemezdi.

Trendyol-super-lig-dikey-logo.png

14. Hafta| Süper Lig

G4DnN36.png

15. Hafta| Süper Lig

erHlHlp.png

16. Hafta| Süper Lig

avyVW4W.png

17. Hafta| Süper Lig

y3KnqeD.png

18. Hafta| Süper Lig

9VN5L6n.png

19. Hafta| Süper Lig

q74tuCq.png

20. Hafta| Süper Lig

y8S15EB.png

21. Hafta| Süper Lig

GETg9Ui.png

22. Hafta| Süper Lig

ZjDWnln.png

23. Hafta| Süper Lig

HnIfSmq.png

24. Hafta| Süper Lig

CHj931d.png

Süper Lig Puan Durumu

F2PKWcU.png

Logo_UEFA_Champions_League.png

6. Maç| Şampiyonlar Ligi

rpUv3df.png

7. Maç| Şampiyonlar Ligi

zSJ8Zb0.png

8. Maç| Şampiyonlar Ligi

jLd9B1R.png

Şampiyonlar Ligi Lig Etabı

yMkpVv0.png

T%C3%BCrkiye_S%C3%BCper_Kupas%C4%B1_logo

Yarı Final| Süper Kupa

lPMqAaS.png

Final| Süper Kupa

VwLm0YM.png

Ziraat_T%C3%BCrkiye_Kupas%C4%B1_logosu.p

1. Maç| Türkiye Kupası

HaoqU5t.png

2. Maç| Türkiye Kupası

8Ir6Ihb.png

3. Maç| Türkiye Kupası

cepHX0r.png

• Konu Sahibi
  • Başkan

Güncelleme paylaşırken çok fazla vakit kaybetmeye başladım. Doğru bir paylaşım şablonu henüz bulamadığım için büyük ihtimalle fikstür düzenine geri döneceğim. Teker teker ekran görüntüsü almak, maalesef diğer işlere odaklanmamı zorlaştırıyor.

• Konu Sahibi
  • Başkan
23 dakika önce, abikotusunuz dedi ki:

6-3'lük Sivas maçında golü atanlardan birinin Yusuf Kefkir olması peki.

Keşke 3 gol atabilseydi de biraz makara çıksaydı bize.

• Konu Sahibi
  • Başkan
Şubat Ayı | Genel Fikstür
-----------------------------------------

rPvU3UJ.png

Mart Ayı | Genel Fikstür

Abz0CCl.png

Nisan Ayı | Genel Fikstür

nF2yh7I.png

Mayıs Ayı | Genel Fikstür

QIrVg3F.png

Puan Durumu | Genel Tablo

svhQNyF.png

Genel Değerlendirme | Sezon Özeti
---------------------------------------------------------------

U2Kclak.png

Sezon başından bu yana mücadelesi yüksek, enerjisi tam bir takımla yol aldık. Sezonun sonlarına doğru da iyi bir mücadele ortaya koyduk; ancak nisan ayı istediğimiz gibi geçmediği için sezonu biraz buruk tamamladık. Çeyrek finale adeta abone olduk fakat bunun üzerine çıkmayı yine başaramadık. Bu sezon çok yaklaştık ama başarılı olamadık. Neyse, artık bu duruma seneye tekrar bakacak ve yeniden deneyeceğiz.

Ligde ise yenilgisiz devam etmeyi isterdim ama bu da mümkün olmadı. Tek kale oynadığımız bir maçtan yenilgiyle ayrıldık ve hepimiz şaşkınlık yaşadık. Bu hedef de artık gelecek sezona kaldı diyebiliriz.

Kadro planlamasını bozmayı düşünmüyorum. Kimseyi satma niyetim yok; ancak Rayan, ayrılabilecek tek isim olabilir. Hem mutsuz hem de Arap kulüplerinin ilgisi oldukça fazla. Daha yüksek maaş talebi nedeniyle kulübe iyi bir teklif geleceğine inanıyorum. Eğer giderse alternatiflerinden birini kadroya katarız; ancak kim olur şu an için bilmiyorum. Gelecek sezon için kapsamlı bir sezon başlangıç yazısı hazırlamayı düşünüyorum, bakalım zaman bize neler gösterecek.

Çeyrek finale takıldık kaldık ötesini göremiyoruz, buna bir çare bulmamız şart.

Öte yandan tek tek maç sonucu bana daha okunabilir geliyor, kimlerin gol attığını vs görmek daha iyi.

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale abone olmuşuz. Ligde savunmadaki muazzam istatiğimiz devam etmiş. Antalyaspor mağlubiyeti olmasa müthiş bir şampiyonluk hikayesi ortaya çıkacakmış. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde daha ileri seviyeye gidecek o takımı kurmalıyız.

• Konu Sahibi
  • Başkan

Tribün Desteği

21 saat önce, Mert dedi ki:

Çeyrek finale takıldık kaldık ötesini göremiyoruz, buna bir çare bulmamız şart.

Öte yandan tek tek maç sonucu bana daha okunabilir geliyor, kimlerin gol attığını vs görmek daha iyi.

Tek maç iyiyse oradan devam edebilirim o vakit. Avrupa maceramız oldukça iyi durumdayız. Çeyrek Finale kadar geliyor olmamız, orada sürekli kendimizi gösteriyor olmamız itibarımızı artık etkiler diye umuyorum.

18 saat önce, Burak dedi ki:

1461 Trabzon'a bir el ataydik da dusmeyeydi be

Geç müdahale ettim, benim hatamdan gittiler. Bu sene erkenden davranıp, birkaç kilit adam gönderdim. Üst lige taşırsam, daha fazlasını da gönderirim gibi.

18 saat önce, abikotusunuz dedi ki:

ŞL'de düzenli çeyrek final oynamak da bir başarıdır bence.

Kesinlikle.

21 saat önce, ofs17 dedi ki:

Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale abone olmuşuz. Ligde savunmadaki muazzam istatiğimiz devam etmiş. Antalyaspor mağlubiyeti olmasa müthiş bir şampiyonluk hikayesi ortaya çıkacakmış. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde daha ileri seviyeye gidecek o takımı kurmalıyız.

Savunma kurgumuz doğru çalıştı, arzuladığım gibi mücadele etti. Yenilgisiz şampiyon olmaya çok yaklaştık ama elenmemiz ve arkasından gelen kötü form ile bunu kaybettik maalesef. Takım kurma işinde henüz yokum. Bence makası bu kadar net açarsam, sorunsuz ve basit bir kariyere dönüşür.

11 saat önce, hardworkingo dedi ki:

Tek amacımız avrupada çeyrek finali geçmek oldu. diğer kulvarların bi önemi kalmadı.

Buna evrilmemesi adına uğraşıyorum.

U2Kclak.png

Sezon Öncesi Değerlendirme
------------------------------------------------

Trabzonspor ile arzuladığımız sportif başarının artık uç noktalarındayız. Kurduğumuz düzeni, oyun alışkanlığını ve takım uyumunu sağlam bir temele oturtmuş durumdayım. Bu süreçte köklü değişiklikler yapmadan, parçaları yenileyerek yolumuza devam edeceğimize eminim. Trabzonspor’un olması gereken ve arzuladığı yapıya artık uyum sağlamış olmasından gurur duyuyorum.Takımın başına geldiğimizden bu yana üst üste şampiyonluklar, yerel başarılar ve en önemlisi Şampiyonlar Ligi’nde üst üste çeyrek final oynama başarısı göstermemiz takdire şayan. Bu nedenle takımın bazı alışkanlıklarını taktiksel olarak yenileyip, kusurlu gördüğümüz yönler üzerine yoğunlaşacağım. Bununla birlikte takım içinde gitmek isteyen ya da aklı karışık olan bir futbolcu olursa, onu kolaylıkla bırakmayacağımı da belirtmeliyim. Artık kolay lokma bir takım değiliz ve oyuncularımızı transfer etmenin bir bedeli, bir karşılığı olmalı. Burada as ya da rotasyon ayrımı yapmadan, hemen hemen herkese yaklaşık 1.500 dakika forma süresi vererek oyuncularımızdan maksimum verim almaya çalışıyoruz. Bu nedenle her oyuncunun benim için önemli olduğunu bir kez daha vurgulamak isterim.

Bu sezon transfer defterimizi ağırlıklı olarak akademi için açtık. Akademi dışında ise sol bek ve sağ kanat bölgelerine takviye yaptık. Bu hamlelerin çok doğru fırsat transferleri olduğunu düşünüyorum. Bu sezon fazla harcama yapmadan ve kadroya çok sayıda oyuncu eklemeden ilerleme kararı aldım. Mevcut kadromuzun zaten güçlü olması, uyum sorunlarının büyük ölçüde aşılması ve taktiksel adaptasyonun gelişmesiyle rahat bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Akademi tarafında ise yetenekli isimleri kadromuza katarak onları bünyemizde yetiştirmeyi hedefliyorum. Yabancı oyuncuları da gerekirse kiralık gönderip, erken vatandaşlık kazanmalarının önünü açmayı planlıyorum.

C6wsKLb.png

Hj66CKH.png

Bu sezon as takımı koruma ve iyileştirme yoluna gittim. Geçen yıl performansını yeterli bulmadığım ve takım seviyesinin altında kalan sol bekimiz Akpa ile yollarımızı ayırdık. Kendisi için oldukça iyi bir teklif geldi, biz de bunu kabul ettik. Bu satıştan elde edilen gelirle Methalie transferini gerçekleştirdik. Methalie’nin bize ciddi bir güç katacağını, özellikle hücum anlamında takımı önemli ölçüde destekleyebilecek bir yapıya sahip olduğunu düşünüyorum.

Bir diğer transferimiz ise Roony oldu. Kendisi bir fırsat transferiydi ve rotasyon oyuncusu olarak gelmeyi kabul etti. Sağ kanat rotasyonumuzu güçlendirecek önemli bir isim olacağını düşünüyorum. Geçen sezon bu bölgede Rayan vardı; onun ayrılmasıyla birlikte oluşabilecek denge kaybını da bu hamleyle engellemiş olduk.

Diğer transferlerimiz ise daha çok akademi tarafına yönelik oldu. Akademimizin oldukça zayıf kalması nedeniyle birçok genç yeteneği kadromuza katarak bu alanı güçlendirmeyi tercih ettik. Makul bonservis bedelleri ödedik; ancak bu oyuncuların en kötü ihtimalle harcadığımız parayı iki katı şekilde kulübe geri kazandıracağını düşünüyorum. Andres ise kiralama yönüyle bize para kazandırabilecek isimlerden birisi. Tam manasıyla bu tarz bir hamle oldu. Akademi takımımıza katılan Oğuzcan, Serkan, Shaan, Berkin, Mehmet, Serdar ve Demirhan'a da bol şans dilerim.

Mae5y9V.png

Bu sezon akademi tarafında da temizliğe gitme kararı aldım. Geçen sezon performansı düşük olan ve yeterli süre alamamış isimleri bonservisleriyle gönderdim. Gitmek istemeyen oyuncularla ise karşılıklı anlaşarak sözleşmelerini feshettik. Bunun dışında 1461 Trabzon’a gitmek isteyen oyuncularımızı da bu doğrultuda yönlendirdik. Diğer isimler ise gitmek istedikleri kulüplere transfer oldular.

Akpa ve Rayan, kulüp adına ciddi gelir getiren oyuncular oldu. Diğer ayrılıklar ise “çorbamızı kaynatan”, bütçemizi rahatlatan rakamlar olarak katkı sağladı. Rayan ise alacağı maaşı duyduktan sonra bizimle neredeyse tüm iletişimini kesti ve adeta koşarak ayrıldı.

Hazırlık Kampımız | İtalya Kampı
--------------------------------------------------------

1. Hazırlık Maçımız

vs4eEMg.png

Rotasyon kadromuzla ilk maçımıza çıktık. Oyun olarak çok iyi durumda oluşumuz, son vuruşlardaki isabet oranımızın yükselmesiyle sezona güzel başlayacağımıza eminim.

2. Hazırlık Maçımız

bPW5DPQ.png

Rotasyon kadromuzun ikinci maçına çıkardım. Bunun sebebi hızlısından tempo tutmaları, maç kondisyonlarının iyileşmesi olacaktı. Güzel bir sonuç aldım ve oyun olarak da ilk maçtaki gibi iyi durumdayız.

3. Hazırlık Maçımız

rPstv9j.png

As takımım tam kadro olduğu gibi ilk maçına çıkardım. İnter maçı öncesi biraz daha koşmaları, kendilerini zorlamasını istediğim bir maç oldu ve beklediğim sonucu aldım. Yediğimiz gol saçmaydı ama yapacak bir şey yok.

4. Hazırlık Maçımız

scmJTGI.png

İnter karşısında hiç iyi oynayamadık. Bu yenilgi hak edilmiş bir yenilgiydi. As takımın yüzüne su çarpması gibiydi ve buradan iyi ders çıkartacağımıza eminim.

5. Hazırlık Maçımız

X9dlHso.png

Yunanistan temsilcisine karşı mükemmel bir oyun çıkardık. Kendi evimiz de komşu ülke takımını da misafir edip, yemek yedirip ve arkasından 4 golle evlerine yolcu ettik.

6. Hazırlık Maçımız

TYEwhsd.png

Lazio karşısında bu kadar iyi oyun gösterip, gol yemeden kapatabilseydik çok iyi olacaktı. Lazio son kontrasıyla maçı bitirdi ama bu durum onlara yetmedi.

7. Hazırlık Maçımız

pRT0pUj.png

Golü erken bulup, arkasından rakibi baskılamaya çalıştım ama olmadı. Hızlı reaksiyon gösterip, 2-1 geri döndüler ve bir kırmızı kartla durum lehimize döndü. Sonrasında ise fişi çeken, maçı bitiren eski futbolcuları Roony oldu.

8. Hazırlık Maçımız

B163orA.png

Hazırlık kampımızın son maçını da rotasyon takımımızla tamamladık. Girona karşısında tertemiz bir oyun, erken geri düşmemize rağmen hızlıca toparlamamızla rahat nefes aldık.

• Sinyor Selim başlığı Trabzonspor | Kulüp Aklı - 5. Sezon olarak değiştirdi

Transfer döneminde yine mantıklı hamleler yaparak takımı kârda bırakmışız.

Gönderilen birkaç isim oldukça iyi fiyata gitmiş.

Kampta da güçlü rakiplere karşı boyun eğmemiş olmamız çok iyi.

Misafir
Bu konu yanıta kapalıdır.

Şu An Buradasınız 0

• Bu sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı yok.

Account

Navigasyon

Arama

Arama

Tarayıcı anlık bildirimlerini yönet

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.