Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

theFMU

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

theFMU Premium

DESTEKÇİ OL
%100 Reklamsız
Erken Erişim
Renkli İsim
2x/3x Çekiliş Hakkı
WhatsApp Grubu
Loca Rozeti

FMU | Tanışma Alanı

Öne Çıkan Yanıtlar

• Başkan

Bu bölüm, forum üyelerinin kendini kısaca tanıtabileceği, nasıl bir FM oyuncusu olduğunu anlatabileceği ve topluluğa ilk adımını atabileceği alandır.
İsim, yaş, oyun tarzı, favori ligler veya kariyer alışkanlıkları gibi bilgileri paylaşabilirsiniz.

Kişisel bilgi güvenliğine dikkat edin; özel bilgi, adres, telefon, sosyal medya linki gibi detaylar paylaşmayın.

Topluluğa hoş geldiniz. Şimdi sıra sizde: Kendinizi tanıtın ve aramıza katılın.

6d538d11ecfced46f459ee300b5e80ec_fmubeya

Football Manager Türkiye Topluluğu

• 2 hafta sonra...
  • Yanıt 14
  • Görüntülenme 604
  • Oluşturulma
  • Son Yanıt

Bu Konudaki En İyi Üyeler

En Popüler Gönderiler

• abikotusunuz
    abikotusunuz

Merhabalar, yaşım 23. Favori hocalarım Mikel Arteta, Antonio Conte, Massimiliano Alegri, Diego Simeone, Sean Dyche gibi isimler. Beğendiğim oyun tarzını zaten bu isimlerden yola çıkarak tahmin etmişsi

• Selamlar, yaşım 29. Genellikle alt lig takımları ve Balkan 1.liglerinde düşük kalite takımlarla kariyer yapmayı tercih ediyorum. Klasik 4-2-3-1 formasyonundan ve wonderkidlerden hoşlanmıyorum. Favori

• Selam arkadaşlar ben alpalpalp. Ramoscu nickiyle de tanıyanlar olacaktır. Futbol gurmesiyim ve taktik ustasıyım. Güzel bir FMTürkiye ve FMSZN dönemlerinden sonra FM'ye genel olarak uzak kalmıştım. Bı

Merhabalar, yaşım 23. Favori hocalarım Mikel Arteta, Antonio Conte, Massimiliano Alegri, Diego Simeone, Sean Dyche gibi isimler. Beğendiğim oyun tarzını zaten bu isimlerden yola çıkarak tahmin etmişsinizdir. 😁

Türkiye’de desteklediğim tek takım Kocaelispor. İngiltere’de Arsenal’i severek izliyorum. Diğer ülkelerde takip ettiğim takımlar dönemsel olarak değişiyor.

Hayırlı forumlar herkese.

❝ Futbolun mezarlığı… favorilerle dolu. ❞

— Renato Paiva

Selamlar, yaşım 29. Genellikle alt lig takımları ve Balkan 1.liglerinde düşük kalite takımlarla kariyer yapmayı tercih ediyorum. Klasik 4-2-3-1 formasyonundan ve wonderkidlerden hoşlanmıyorum.

Favori ligim İtalya Serie C, favori dizilişlerim herhangi bir 3’lü savunma ve 4-5-1.

• Başkan

Selam arkadaşlar ben alpalpalp. Ramoscu nickiyle de tanıyanlar olacaktır. Futbol gurmesiyim ve taktik ustasıyım. Güzel bir FMTürkiye ve FMSZN dönemlerinden sonra FM'ye genel olarak uzak kalmıştım. Bıraktığımız yerden devam etmek için bu kez FMU'yla sıfırdan geri döndük. Herkes hoş geldi, sefa getirdi.

akrczfg.png

Selamlar, yaşım 31. CM4'ten beri bu oyunu oynarım. Bazı serileri okul, iş vb. sebeplerden dolayı oynamamış olsam da son 7-8 senedir oynamaya devam ediyorum. Bir dönem araştırmacı olarak da oyunda yer aldım.

Türkiye'den Fenerbahçe, İngiltere'den Brentford, İtalya'dan Milan takımlarını destekliyorum.

Pek çok ligde kariyer yapmışlığım var ve farklı taktikleri denemeyi severim fakat oyun size bazen bu farklılıkları sunmamakta. Umarım FM26 bu taktiksel farklılıklarda daha akıcı olur. Sizlerle burada sohbet etmek için sabırsızlanıyorum.

İyi forumlar.

• Başkan

Selamlar arkadaşlar, ben Burak. Aranızda tanıyanlar mutlaka vardır ama yine de kısaca kendimi tanıtayım. 28 yaşındayım ve uzun süredir FM dünyasından — içerik üretimi, forumlar, topluluk işleri — biraz uzak kaldım. Ancak bu işe ilk adım atışım 2011 yıllarına dayanıyor. O zamanlar FMBilgi, FootballManagerTurk, daha sonraları FMGraphics, Turksportal derken bir dönem Türkçespiker ekibinde bile görev almıştım. 😄 Sonrasında FMCoach ile kendi web sitemi kurmaya girişmiştim; böyle böyle buralara geldik.

En son FMSZN’de arkadaşlarımla ortak bir projede yer almıştım; oradan hatırlayanlar olacaktır. Ve şimdi yeniden buradayız: özlediğimiz FM forumlarını size geri getirebilmek için uğraşıyoruz, uğraşacağız da. Umarız bu yolculuğun devamı gelir.

Happy Lets Go GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Selamlar, ben Mert. FMT'den itibaren FM forumlarında yer almaya başladım sonrasında farklı birkaç sitede de yer aldım, uzun bir süre yoktum ancak FMU sitesi ile beraber ben de döndüm. Umarım özlenilen FM forum eksikliği burası ile giderilir, şimdiden herkese iyi forumlar diliyorum.

Öncelikle Selamlar. Ben Kaan, Eski FMT zamanından beridir arkadaşlarımızın her zaman yaptığı tüm çalışmalarına şahit oldum. FMU nun dönüşü ile birlikte bende sahalara inmiş bulunuyorum. Özlenilen Türkiye FM forumu yeniden FMU ile birlikte canlanacağına inanıyorum. Herkese Sitemizde iyi eğlenceler diliyorum...

The İmpossible Dream, Made Possible

Sir Alex Ferguson...

• Konu Sahibi
  • Başkan

Öncelikle hepinize selamlar, sevgiler dostlar.

Ben Yavuz Selim nam-ı diğer Sinyor Selim... Uzun süredir Football Manager platformlarında görev almış, site açmış hatta topluluk yönetmiş birisiyim. Vakti zamanın da birçok siteyle uğraştım, denedim hatta bir şekilde bir noktalara getirmeyi başardım. Bu süre zarfında FM13'ten beri yama işi yapan, içerik üreten bir insan olduğumdan artık yeni amacımız, hizmetimiz buradan olacak. Nerden bakarsanız bakın, 12 senedir yamayla uğraşan bir insan olarak güzelliklerle artık FMU dönemi başlıyor.

30 yaşına merdiven dayamış, evli bir insan olarak artık daha stabil, oturaklı ve en önemlisi istikrarlı bir anlayışa sahibim. Hep birlikte geçmiş tecrübelerden faydalanıp, bu topluluğu iyileştirmek adına çabalayacağız. FMTürkiye ile başladığımız bu forum maceramız, FMU ile devam edecek. Bugün sizlerle beraber güzel bir yapı inşa edeceğiz. Bu sebeple hem tanışmış olduk hem de hoş geldiniz deme fırsatım oldu.

Nice To Meet You Nicolas Cage GIF by Nordisk Film Finland

6d538d11ecfced46f459ee300b5e80ec_fmubeya

Football Manager Türkiye Topluluğu

Herkese merhabalar. İsmim Beren Kutay. 22 yaşındayım. Fatih Terim en sevdiğim hoca. Onun haricinde yerelde Okan Buruk ve Fatih Tekke'yi çok beğeniyorum güncel olarak. Yabancı hocalardan ise Hansi Flick, Roberto Mancini ve Antonio Conte'yi beğeniyorum. Bir gün Teknik Direktör olurlarsa Pique ve Messi'nin peşinden gideceğiz. İlk kez bir FM forumuna üyeyim ama forum mantığına yabancı birisi değilim. Umarım burada hep birlikte güzel günler geçiririz. Şimdiden hoş buldum.

G7BB25EW4AAyYYQ.jpg

İnsanların beklentisini karşılamayınca üzerine atılan bakışlar...

THE G.O.A.T.

lionel-messi-most-liked-instagram-picute-122222-2e46f8ce2f8444948fce28f2c84c72f2.jpg

selamlar, yaşım 25. genellikle uzun soluklu kariyer yapmaktansa 1-2 sezonluk yeni kariyerler açarak farklı kulüpleri deneyimlemeyi severim. son seride sportif direktörlük rp'siyle uzun sezonlar oynayabildiğim bir kariyere sahip oldum.

gerçekte ise Trendyol 1. Lig'i ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ni çok yakından takip etmekten hoşlanırım. ülkemiz futbolunda yetiştirme değil geliştirme sorunu olduğuna inanırım..

gladiator GIF

Herkese Selam Yeni oluşum forum kültürü hayırlı uğurlu olsun. Forum kültürünü eskisi gibi göremiyoruz maalesef, umarım daha iyi bir topluluk oluşturur uzun yıllar konuşabileceğimiz notlardan yararlanabileceğimiz alan olur.

Favori Takımım Galatasaray
Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

'' İyi İnsanların İntikamı Unutmak ve Affetmektir.''

Herkese selamlar, ismim Ömer Faruk. 26 yaşındayım. FMT'den beri arada sırada forumları takip ediyorum. Kırklarelispor kariyeri denemelerimi hatırlayanlar olacaktır. FMU sitesinin forum kültürünü canlandıracağını umuyorum.

Herkese selamlar, ben Kaan Zengin. Eski forum kültürünü buraya yansıtıp tarihe geçecek bir forum sayfası yaratacağız. Bütün üyelere emekleri, saygıları için teşekkür ediyorum.

Vira Bismillah!

cem yılmaz hayatını kaybetti.

• 1 ay sonra...

Selamlar. Adım Özgür, yaklaşık 20 senelik forumcu olarak Twitterdan şans eseri buraya damladık. Umuyorum uzun soluklu olur. Fm 24 sahibiyim, bilgisayarı yenilemek nasip olursa fm 26 da alırız.

Teknik taktik bilmez romantik bir futbol meraklısıyım, maçın hikayesi kısmı daha çok ilgilendirir beni. 'Hata da yapsa genç oynasın oynadıkça gelişir' faşistiyim. Ankaralı, Ankaragüçlüyüm. Memleket takımını tutan herkese saygım sevgim sonsuzdur.

Fm de Türkiyenin en iyi takımını Ankaragücü yapar sonra gider başka bir kariyerde Gibraltar'ı dünya şampiyonu yapana kadar bir 20 30 + sezon oynarım. Büyük takım oynamayı beceremiyorum. İflas edip alt liglere düşürülmüş takımlar favorimdir.

Özellikle kariyer hikayeleri okumak ve yorumlamak niyetindeyim. Herkese iyi forumlar.

Yorum yapmak için bir hesap oluştur veya oturum aç

Şu An Buradasınız 0

• Bu sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı yok.

Account

Navigasyon

Arama

Arama

Tarayıcı anlık bildirimlerini yönet

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.