Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

theFMU

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

theFMU Premium

DESTEKÇİ OL
%100 Reklamsız
Erken Erişim
Renkli İsim
2x/3x Çekiliş Hakkı
WhatsApp Grubu
Loca Rozeti

Yetkili Alımları

Öne Çıkan Yanıtlar

• Başkan

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün açılan sitemizin sağlıklı bir şekilde büyüyebilmesi için ekip arkadaşları arıyoruz. theFMU büyürken siz de katkıda bulunabilirsiniz. Sen yoksan bir kişi eksiğiz!!1!!111!!

Yetkili Başvuru Formu

Adınız soyadınız:

Yaşınız:

Hakkınızda:

Günlük aktiflik süreniz:

Daha önce herhangi bir forumda veya sitede yöneticilik yaptınız mı?:

Oyun durumunuz (FM26'ya sahip olmanız önemli): FM26 Var/Yok

Yaptığınız çalışmalar:

Seçilmeniz durumunda hangi görevde yer almak istersiniz? (Aşağıdakilerden seçin):

• Forum Yetkilisi (Genel Forum Yetkilisi, Kariyer Bölüm Yetkilisi, Yardım/Destek Yetkilisi),

• Yama Yapımcısı (Editör yamaları),

• Gözlemci(Oyuncu/Personel incelemeleri),

• Grafiker (Grafik paketleri yapımına destek).

Formu doldurup bu konunun altına yanıt olarak gönderebilirsiniz. Konu süresiz olarak açık kalacak ihtiyaç durumunda seçilen arkadaşlara özel mesaj yoluyla dönüş yapılacaktır. İstekli arkadaşların başvurularını bekliyoruz.

akrczfg.png

• alpalpalp bu içeriği sabitledi
  • Yanıt 4
  • Görüntülenme 272
  • Oluşturulma
  • Son Yanıt

Bu Konudaki En İyi Üyeler

En Popüler Gönderiler

Adınız soyadınız: Beren Kutay Balcı

Yaşınız: 23

Hakkınızda: FM 26'ya hala alışma sürecindeyim (güncelleme bekliyorum) Önceki oyunları ise sürekli oynuyorum. Şu sıralar FM24'te Lumezzane kariyeri yapıyorum bir yandan CM 03-04 oynuyorum. Bunun haricinde sıradan bir hayatım var. Öğrenciyim. Bu kadar yani.

Günlük aktiflik süreniz: Hafta sonları part-time işe gireceğim için 1-2 saat. Hafta içi ise 3-4 saat en az.

Daha önce herhangi bir forumda veya sitede yöneticilik yaptınız mı?: GüreşTürkiye'de moderatörlük yapmıştım daha önce. Profesyonel Güreş nette ise aktif olarak moderatörüm.

Yaptığınız çalışmalar: Yok.

Seçilmeniz durumunda hangi görevde yer almak istersiniz? (Aşağıdakilerden seçin):

• Forum Yetkilisi (Genel Forum Yetkilisi, Kariyer Bölüm Yetkilisi, Yardım/Destek Yetkilisi),

G7BB25EW4AAyYYQ.jpg

İnsanların beklentisini karşılamayınca üzerine atılan bakışlar...

THE G.O.A.T.

lionel-messi-most-liked-instagram-picute-122222-2e46f8ce2f8444948fce28f2c84c72f2.jpg

• Konu Sahibi
  • Başkan
20 saat önce, bkelmaestro dedi ki:

Hakkınızda: FM 26'ya hala alışma sürecindeyim (güncelleme bekliyorum) Önceki oyunları ise sürekli oynuyorum. Şu sıralar FM24'te Lumezzane kariyeri yapıyorum bir yandan CM 03-04 oynuyorum. Bunun haricinde sıradan bir hayatım var. Öğrenciyim. Bu kadar yani.

Günlük aktiflik süreniz: Hafta sonları part-time işe gireceğim için 1-2 saat. Hafta içi ise 3-4 saat en az.

Daha önce herhangi bir forumda veya sitede yöneticilik yaptınız mı?: GüreşTürkiye'de moderatörlük yapmıştım daha önce. Profesyonel Güreş nette ise aktif olarak moderatörüm.

Başvuru için teşekkürler. Değerlendireceğiz.

akrczfg.png

• 2 hafta sonra...

Adınız soyadınız: Kaan Zengin

Yaşınız: 18

Hakkınızda: Öncelikle merhabalar, bu foruma katıldığım için aşırı mutluyum. Kendimi bildim bileli 15-16 yaşından beri Football Manager oynayıp, profilleri kurcalamak oldu. Küçük yaştan beri kurduğum teknik direktörlük hayallerim vardı ve sürekli taktikler üzerine çalışıp detaylı analizler yaptım. Bunun harici öğrenciyim ve pek de keyifli geçmeyen bir hayat düzenim var.

Günlük aktiflik süreniz: 4-5 saat aralığında bir aktiflik sürem var.

Daha önce herhangi bir forumda veya sitede yöneticilik yaptınız mı?: İlk deneyimim olacak.

Yaptığınız çalışmalar: Alt liglerden potansiyelli yetenekleri gözetleme üzerinde ilerliyorum.

Forum Yetkilisi (Genel Forum Yetkilisi, Kariyer Bölüm Yetkilisi, Yardım/Destek Yetkilisi),

Gözlemci(Oyuncu/Personel incelemeleri),

cem yılmaz hayatını kaybetti.

• Konu Sahibi
  • Başkan
On 01/12/2025 at 23:02, bkelmaestro dedi ki:

On 13/12/2025 at 07:32, KafleV1 dedi ki:

Adınız soyadınız: Kaan Zengin

Yaşınız: 18

Hakkınızda: Öncelikle merhabalar, bu foruma katıldığım için aşırı mutluyum. Kendimi bildim bileli 15-16 yaşından beri Football Manager oynayıp, profilleri kurcalamak oldu. Küçük yaştan beri kurduğum teknik direktörlük hayallerim vardı ve sürekli taktikler üzerine çalışıp detaylı analizler yaptım. Bunun harici öğrenciyim ve pek de keyifli geçmeyen bir hayat düzenim var.

Günlük aktiflik süreniz: 4-5 saat aralığında bir aktiflik sürem var.

Daha önce herhangi bir forumda veya sitede yöneticilik yaptınız mı?: İlk deneyimim olacak.

Yaptığınız çalışmalar: Alt liglerden potansiyelli yetenekleri gözetleme üzerinde ilerliyorum.

Forum Yetkilisi (Genel Forum Yetkilisi, Kariyer Bölüm Yetkilisi, Yardım/Destek Yetkilisi),

Gözlemci(Oyuncu/Personel incelemeleri),

İki arkadaşımıza da başvuru için teşekkür ediyorum. Üzülerek başvurularınızı kabul etmediğimizi bildirmek isterim. Gerekçemiz şöyle: Başvurularınızın öncesinde ve sonrasında foruma biraz daha içerik girmenizi beklerdik. Kariyer hikayeleriniz güzel. Evet, katılıyorum ancak bir yetkili adayından genel olarak forumda daha çok kendilerini göstermelerini bekliyoruz. İleride kendinizi daha iyi hissederseniz lütfen tekrar başvurmaktan çekinmeyin, iyi forumlar dilerim.

akrczfg.png

Yorum yapmak için bir hesap oluştur veya oturum aç

Şu An Buradasınız 0

• Bu sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı yok.

Account

Navigasyon

Arama

Arama

Tarayıcı anlık bildirimlerini yönet

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.