27 Kasım 202527 Kas Başkan Vertex 3-2-5 Güncelleme V3.1BVB, Eintracht Frankfurt, ManCity ve Barcelona ile bu taktiği denedim. Tatile çıkıp sezonun kendiliğinden simüle edilmesini sağladım. Hepsinde ligi kazandım, ManCity ve Barca ile Şampiyonlar Ligi'ni kazandım. Eintracht ve BVB yarı finalde elendi.Bu taktik daha küçük takımlarda da işe yarıyor. Werder Bremen ve Brighton ile denedim. Werder ile Bundesliga'da Bayern'in hemen arkasında ikinci oldum. Brighton ile Premier League'i kazandım.Bu taktik savunma açısından çok sağlam. Savunma hattını ve pres hattını yüksek olarak da ayarlayabilirsiniz, ancak bu durumda daha iyi hücum yaparsınız, ancak karşı atağa maruz kalma olasılığınız da artar. Hangi stilin size daha uygun olduğu zevk meselesi.Her iki varyantı da denedim ve ikisi de çok iyi çalışıyor. Barca gibi çok iyi takımlarda, yüksek pres ve yüksek savunma hattı ile daha iyi sonuç verebilir. Örneğin Eintracht ile standart taktiklerle biraz daha iyi sonuç veriyor. Ama bunlar sadece küçük detaylar...Veri Analizi BVBVeri Analizi Barcelona Dosya Bilgileri Gönderen Burak Gönderildi 27/11/2025 Kategori Taktikler Topa Sahipken Diziliş 3-4-3 DOS Geniş Top Rakipteyken Diziliş 3-4-3 DOS Dar Atılan gol 57 Galibiyet Oranı 59 Oynanan maç 34 Galibiyet 20 Yenilgi 6 Dosyayı görüntüle
Yorum yapmak için bir hesap oluştur veya oturum aç