Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi.

theFMU | Türkiye'nin Football Manager Platformu

Ana ekranınızda, anlık bildirimler, bildirim simgeleri ve daha fazlasını içeren tam ekran bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS'a yüklemek için
  1. Safari'de Paylaş şimgesine tıkla
  2. Menüde kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle seçeneğine dokun.
Bu uygulamayı Android'e yüklemek için
  1. Tarayıcının sağ üst köşesindeki üç noktalı menüye (⋮) dokun.
  2. Ana ekrana ekle veya Uygulamayı yükle seçeneğine dokun.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onayla.

FM26 Logo Paketi Nasıl Kurulur?

Öne Çıkan Yanıtlar

• Başkan

Football Manager 26 Logo Paketi Nasıl Kurulur?

Football Manager 26 (FM26) logo paketi nasıl kurulur? sorusunun cevabını arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bu rehber sayesinde FM26 logo paketlerini nasıl kuracağınızı ve oyunda nasıl aktif edeceğinizi adım adım öğrenebilirsiniz.

Football Manager 26 içerisinde grafik paketlerini kullanarak oyunun görsel deneyimini önemli ölçüde geliştirebilirsiniz. Logo paketleri, forma paketleri, yüz paketleri ve diğer grafik paketleri sayesinde Football Manager 26'yı çok daha gerçekçi ve keyifli bir hâle getirmek mümkün.

Üstelik bu grafik paketlerinin büyük bölümü ücretsiz olarak sunuluyor. İçerik üreticilerini takip ederek, çalışmalarına yorum yaparak ve mümkün olduğunca destek olarak bu emeğe katkıda bulunabilirsiniz.

Şimdi hazırsanız, FM26 logo paketi kurulumunu adım adım birlikte yapalım.

1. Adım: Logo Paketini İndirin

Football Manager 26 (FM26) logo paketi nasıl kurulur?

Öncelikle sitemizin üst menüsünde bulunan İndirilenler bölümüne tıklayın.

Açılan sayfadan Logo Paketleri kategorisini seçin. Ardından kullanmak istediğiniz herhangi bir logo paketini açarak indirme sayfasına gidin.

2. Adım: Logo Paketini Bilgisayarınıza İndirin

Logo paketinin indirme sayfasında bulunan “Dosyayı İndir” bağlantısına tıklayın. Ardından açılan sayfadaki Download butonuna basarak paketi bilgisayarınıza indirin. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra FM26 logo paketi kurulumunun üçüncü adımına geçebilirsiniz.

3. Adım: RAR Dosyasını Klasöre Çıkartın

Bilgisayarınıza indirdiğiniz logo paketinin üzerine sağ tıklayın. Kullandığınız program üzerinden “Klasöre Ayıkla” seçeneğini tercih edin. WinRAR kullanıyorsanız bu işlem, .RAR dosyasının içeriğini yeni bir klasöre çıkartacaktır.

Dosyalar klasöre çıkartıldıktan sonra bir sonraki adıma geçebilirsiniz.

4. Adım: Logo Dosyalarını Kopyalayın

Klasöre çıkarttığınız logo paketini açın. Paket içerisinde bir klasör daha görebilirsiniz. Bu klasörün içerisine girdiğinizde logo dosyalarını veya alt klasörler içerisinde bulunan logo paketlerini göreceksiniz. Burada ihtiyacımız olan dosyalar bulunmaktadır. Bir önceki klasöre dönün ve logo dosyalarının bulunduğu klasörün üzerine sağ tıklayın. Ardından “Kopyala” seçeneğine tıklayın.

Klavye kısayolu olarak CTRL + C tuşlarını da kullanabilirsiniz.

5. Adım: Logo Paketini Football Manager 26 Klasörüne Taşıyın

Şimdi kopyaladığınız klasörü Football Manager 26'nın grafik klasörüne taşımanız gerekiyor. Windows üzerinde aşağıdaki klasör yolunu takip edin:

C:\Users\KullanıcıAdınız\Documents\Sports Interactive\Football Manager 26\Graphics\Logos

Kopyaladığınız logo klasörünü Logos klasörünün içerisine yapıştırın. Bunun için CTRL + V klavye kısayolunu kullanabilirsiniz.

Logos klasörü yoksa ne yapmalısınız?

Eğer Graphics klasörünün içerisinde Logos isimli bir klasör bulunmuyorsa bunu kendiniz oluşturabilirsiniz.

Yeni bir klasör oluşturup adını:

Logos

olarak belirlemeniz yeterlidir. Ardından indirdiğiniz logo paketini bu klasörün içerisine taşıyabilirsiniz.

İpucu: Logo paketinin klasör yapısını mümkün olduğunca değiştirmeden kopyalamanız önerilir. Dosyaların doğru klasörde bulunduğundan emin olun.

FM26 Logo Paketi Oyunda Nasıl Aktif Edilir?

Logo paketini doğru klasöre yerleştirdikten sonra Football Manager 26 oyununu açabilirsiniz. Bazı durumlarda grafiklerin hemen görünmesi için oyun içerisindeki arayüz önbelleğinin temizlenmesi ve temanın yeniden yüklenmesi gerekebilir. Logo paketiniz doğru klasörde bulunuyorsa oyun tarafından otomatik olarak okunacaktır.

FM26 Logo Paketi Kurulumu Tamamlandı

Yukarıdaki adımları sırasıyla uyguladığınızda Football Manager 26 logo paketini bilgisayarınıza kolayca kurabilirsiniz. Aynı yöntemle Football Manager 26 için hazırlanan diğer grafik paketlerini de kullanabilirsiniz. Logo, forma, yüz ve diğer grafik paketleriyle oyununuzun görsel yapısını çok daha detaylı hâle getirebilirsiniz.

Daha fazla FM26 rehberi, grafik paketi ve Football Manager 26 içeriği için TheFMU.NET'i takip etmeyi unutmayın. İçerik üreticilerine yorumlarınızla ve paylaşımlarınızla destek olmanız da büyük önem taşıyor.

Yasal Uyarı

Bu rehber TheFMU.NET adına hazırlanmıştır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden paylaşılması yasaktır. İçeriğin tamamını veya bir bölümünü kullanmanız hâlinde lütfen orijinal kaynağı belirtin ve emeğe saygı gösterin.

6d538d11ecfced46f459ee300b5e80ec_fmubeya

Football Manager Türkiye Topluluğu

• Görüntülenme 79
  • Oluşturulma
  • Son Yanıt

Yorum yapmak için bir hesap oluştur veya oturum aç

Şu An Buradasınız 0

• Bu sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı yok.

Account

Navigasyon

Arama

Arama

Tarayıcı anlık bildirimlerini yönet

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.